Companie

POLIROM este un grup de firme cu capital privat romanesc fondat in aprilie 1992. Primele activitati au fost dezvoltate in sfera tiparului offset si a publicisticii, producand diferite tipuri de materiale tiparite pe hartie si carton, de la ambalaje pentru industria farmaceutica, alimentara, cosmetica pana la carti si brosuri.

De-a lungul timpului tipurile de activitati s-au definit tot mai precis, rezultand in cadrul grupului trei entitati: POLIROM PACKAGING, Editura POLIROM si RADIO HIT.

In prezent POLIROM PACKAGING este producator de ambalaje secundare din hartie si carton destinate parte industriei farmaceutice.

Cei 30 de ani de experienta, capacitatea de productie, beneficiarii – companii autohtone si multinationale, strategiile de dezvoltare sunt criterii care sustin afirmatia ca POLIROM PACKAGING este un producator important in domeniul sau de activitate.

Cifre

Capacitate de productie:

3 linii complete destinate producerii de cutii pliate avind o capacitate totala 300 mil cutii/an, 2 linii destinate producerii de prospecte drepte si prepliate cu o capacitate totala de 200 mil prospecte/an.

  • Numar de angajati: 100
  • 250 tone de materie prima procesate lunar
  • Cifra de afaceri 2021: 14.5 milioane euro
  • Rata prognozata de crestere 2022: 10%

POLIROM PACKAGING

In prezent POLIROM PACKAGING este producator de ambalaje secundare din hartie si carton destinate industriei farmaceutice. Cei 30 de ani de experienta, capacitatea de productie, beneficiarii - companii autohtone si multinationale - strategiile de dezvoltare sunt criterii care sustin afirmatia ca POLIROM PACKAGING este un producator important in domeniul sau de activitate.