Ce facem noi

POLIROM PACKAGING detine si ofera solutii pentru realizarea si urmarirea integrala a fluxului tehnologic tipografic.

Prepress:

Procesam anual peste 6500 de artworkuri, specialistii nostri pregatesc pentru tipar, pe lantul de echipamente CTP 200 mp placi zilnic.

Tipar:

Fluxurile noastre de productie au in partea efectiva de tipar utilaje KBA si Komori cu 2, 5 si 6 grupuri de culoare, in format 1/1 sau 1/2. Acestea asigura o imprimare de calitate si maxima flexibilitate in ceea ce priveste planificarea eficienta a fiecarei comenzi.

Stantare:

Dispunem de trei utilaje de stantat Heidelberg la format 1/1. Pentru acestea avem in baza noastra de stante peste 1500 echipamente de stantare, echipate cu dispozitive de imprimare text braille si emboss. Continuam astfel in mod optim fluxul de productie, preluand eficient colile rezultate din masinile de tipar.

Lipire:

Cutiile stantate sunt procesate final pe 4 masini de lipit KBA-Omega si Vesta, ce pot realiza lipire in 1, 2 si 3 puncte, sistemele uzuale pentru ambalajele din industria farmaceutica.

Pliere prospecte:

Pentru partea de prospecte dispunem de 4 masini de faltuit ce permit preplierea prospectelor intr-o multitudine de variante, acoperind intreaga gama de solicitari ale beneficiarilor.

Urmarirea proceselor, calitatea produselor:

Certificarea de catre Loyds obtinuta in anul 2000 cu standardul ISO 9001 reprezinta garantia importanta a calitatii produselor noastre. La aceasta certificare se adauga o serie de parteneriate cu beneficiarii nostri din industria farmaceutica in care dezvoltam continuu calitatea proceselor de productie interna, cu rezultate remarcabile asupra produselor finite.

Artwork service

Specialistii nostri in prepress/DTP, cu experienta vasta in domeniu, proceseaza, pregatind pentru tipar, fisiere artwork din principalele aplicatii grafice utilizate in domeniu (formate PDF, AI, CDR).
Rezultatul procesarii este avizat de beneficiar prin procedura acordarii „bunului de tipar”, apoi pe intreg fluxul de productie exista certitudinea unei reproduceri corecte a tuturor elementelor grafice, dimensionale si coloristice ale produsului finit.

Alegerea suportului de tipar

Punem la dispozitia beneficiarilor datele tehnice pentru principalele tipuri de cartoane folosite, impreuna cu un instrument software ce permite stabilirea de echivalente intre diferite tipuri de suport. Astfel decidem impreuna care este solutia optima pentru a obtine un ambalaj care sa corespunda cerintelor beneficiarului: stabilitate, rigiditate, raport bun intre cost si calitate.

POLIROM PACKAGING

In prezent POLIROM PACKAGING este producator de ambalaje secundare din hartie si carton destinate industriei farmaceutice. Cei 30 de ani de experienta, capacitatea de productie, beneficiarii - companii autohtone si multinationale - strategiile de dezvoltare sunt criterii care sustin afirmatia ca POLIROM PACKAGING este un producator important in domeniul sau de activitate.